Kies voor kwaliteit!

Tegenwoordig kan je op internet makkelijk verdwalen in de enorme hoeveelheid informatie, sterker nog, het kan zijn dat je gebruik maakt van de verkeerde informatiebronnen. Daarnaast wil j e als ondernemer snel en duidelijk een antwoord op je vraag. Er zijn beslissingen die snelheid en slimheid vereisen. Geef ons daarom de mogelijkheden om van jouw bedrijf een nog beter bedrijf te maken.

BEKIJK ON AANBOD

Wisniowsky Administratiekantoor

Een van de belangrijkste zaken die je moet regelen voordat je een bedrijf opricht (of direct erna), is het vinden van een geschikte administratiekantoor voor het beheren van je administratie en belastingen. Als kersverse ondernemer krijg je te maken met uiteenlopende verplichtingen en uitdagingen. In de zoektocht naar een geloofwaardig administratiekantoor ben je gelukkig al op de juiste pagina beland Wij helpen je graag.

Infrastructuur

Kom meer te weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij voor onze klanten bieden.

Diensten

Maak kennis met het brede scala van onze diensten.

Optimalisering

Fiscaal, boekhoudkundig en digitaal.

Waarom wij?

Stel jij jezelf vaak de vraag: hoe kan ik optimaal profiteren van mijn eigen bedrijf? Wij helpen je graag op weg naar het gestelde doel.

Wij zetten ons actief in voor maximaal fiscaal voordeel. Wisniowsky Administratiekantoor beschikt over een netwerk van specialisten op alle zakelijke gebieden. Via één telefoonnummer kun je niet alleen vragen stellen over alle zaken in verband met je bedrijf, maar ook over samenwerking met overheidsinstanties, instellingen en andere bedrijven. Dankzij de combinatie van traditioneel en persoonlijk contact met onze klanten en de modernste oplossingen bieden wij jou meer. Zodra onze samenwerking begint, ben jij onze opdrachtgever en zet jij de lijnen uit.

pracownicy biurowi
narada w biurze

Wat nog meer…

Wij zorgen voor een correcte, tijdige en complete administratie en controleren tussentijds de financiële situatie van jouw bedrijf. Je krijgt niet alleen zicht op de cijfers maar ook op de verhalen die erachter schuilgaan.

Wisniowsky Administratiekantoor levert advies waar je als ondernemer wat aan hebt. Ook houden wij de fiscale en juridische veranderingen in de gaten. Jouw administratieve, juridische en fiscale zaken zijn volledig in onze handen.

Zo kun jij je volledig concentreren op de dingen waar jij het beste in bent.